Cum sa te imbraci bine cu bani putini

Un designer spunea la un moment dat ca este fericit pentru ca s-au infiintat firme precum H&M si Zara astfel toate femeile se pot imbraca bine, dar oare acest lucru nu ne face sa fim toate la fel? Hai sa vedem ce inseamna sa te imbraci bine, sa-ti formezi un stil care sa te reprezinte si in care sa te simti bine.

#1. Cumpara haine din materiale naturale pentru ca iti vor lasa pielea sa respire si vor arata intotdeauna mai bine. De asemenea trebuie sa fii atenta si la cusaturi, acestea trebuie sa fie perfect drepte, materialul sa nu se stranga.


#2. Hainele trebuie sa-ti vina perfect. Stim ca uneori vezi o fusta superba pe care o cumperi desi este cu un numar mai mare, evident cu gandul ca o vei duce la un croitor, dar ajungi sa nu o porti. Cumpara numai lucruri care iti vin perfect, alege numarul si croiala potrivite corpului tau, dupa ce probezi o multime de haine vei realiza ce ti se potriveste si ce nu.

#3. 10 lucruri pe care trebuie sa le ai in garderoba. Trebuie sa ai intotdeauna articole baza pe care sa le poti combina: 1 camasa alba, 1 camasa bleu/albastra, 1 tricou alb, 1 maiou alb, o fusta neagra, o pereche de pantaloni office, o pereche de blugi, 1 trenci, 1 sacou negru/bej, o pereche de balerini, o pereche de pantofi cu toc negri

#4. Trendurile se schimba mult prea repede, nu cumpara o haina doar pentru ca este la moda, la sfarsitul sezonului vei realiza ca nu poti sa o mai porti. Poti adauga intotdeauna cateva accesorii in trend, daca cumperi lucruri de calitate nu trebuie sa schimbi garderoba in fiecare sezon ci doar sa o actualizezi cu accesorii vestimentare la moda care ti se potrivesc.

# 5. Scapa de hainele pe care nu le mai porti sau pe care nu le-ai purtat niciodata, le poti vinde destul de usor pe un site de anunturi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tot ce trebuie sa stii despre lenjerie intima - partea I