Cadoul perfect pentru orice femeie

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi rapizi si incepem deja sa ne batem capul cu alegerea cadoului potrivit pentru femeia iubita.
Orice femeie isi doreste sa primeasca un cadou frumos, care sa o reprezinte, dar sa o si diferentieze de celelalte. O sa-ti lasam o lista cu cateva dintre cele mai apreciate  cadouri pentru femei.

1. O geanta de firma. Chiar daca in viata de zi cu zi nu poarta cea mai trendy geanta sau nu isi imagineaza ca ar da vreodata atat de mult pe una, te asiguram ca nu va fi dezamagita ca i-ai cumparat-o tu. 
Incearca sa alegi o geanta clasica, Channel, Dior, Yves Saint Laurent sau Louis Vuitton sunt printre cei mai cunoscuti designeri de genti si evident si printre cei mai apreciati. Daca nu stii exact ce model i-ar placea mai mult, opteaza pentru culori uni - negru, bej, crem, maro - preferabil fara prea multe imprimeuri sau detalii. 



2. Accesorii realizate de designeri internationali. O varianta ceva mai accesibila sunt accesoriile, o pereche de cercei Dior pre-loved costa in jur de 900 de lei, la acelasi pret poti cumpara si un colier, un inel sau o bratara.



De ce iti recomandam sa le cumperi dintr-un magazin cu produse pre-loved?
Ei bine, in primul rand nu vei plati pretul intreg care este de cel putin doua ori mai mare, dar vei primi aceiasi calitate. Produsele prezentate in aceste magazine sunt in stare buna si foarte buna si au certificat de autenticitate, platesti mai putin pentru o produs de firma.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tot ce trebuie sa stii despre lenjerie intima - partea I